BOARDS®- bander på kun 11 kg.

Slut med tunge løft af træbanderne


BOARDS er en revolutionerende nyhed inden-for bander til sportshaller. Med sine kun 11 kg. er BOARDS en innovativ og fremsynet bandeløsning, der skåner halpersonalet for tunge og opslidende løft. 

De traditionelle træbander vejer således mellem 17 og 25 kg.

Med de samme dimensioner som traditionelle bander; 100*200 cm. og 22mm tyk, passer BOARDS til hallens eksisterende bandevogne, bandeholdere osv. Derfor er det alene nødvendigt at investere i de nye lettere bander, næste gang de tunge træbander går i stykker.

Materiale og priser

BOARDS består af en glasfiber forstærket plade med komposit kerne. BOARDS er vandafvisende, ligner af udseende de traditionelle bander og kan naturlig-vis klare belastning, både fra en fodbold-spiller i løb og som bordplade til halfesten.

BOARDS koster 1.360 kr. pr. plade + moms og levering.

Ring såfremt I ønsker en demonstration af BOARDS. Så kommer vi forbi med banden under armen. Følgende haller har allerede købt BOARDS; Køge hallerne, Vojens Gymnastik og idrætsefterskole, Bellevue hallerne, Skørping Hallen, vestfjendshallerne, Biersted hallen og Borgernes Hus Veng ved Skanderborg. Hvis du gerne vi have flere referancer i dit område er du velkommen til at ringe.

Der er mulighed for at få leveret BOARDS med reklame for 1990 kr. pr. plade + moms og levering, hvis I leverer logo i printklar PDF version. Derved er der mulighed for at lokale firmaer kan sponsorere letvægts bandeplader med eget firmalogo.

Slut med tunge bandeløft

Det kan godt være, at BOARDS kun vejer mellem 6 og 14 kg mindre end de almindelige bander. Men vi garanterer for, at det mærkes af væsentlig mere.

Pixoff​

Hungária​

​Português

​Pycckий

Svensk

Norsk

Kontakt os

​Du er altid velkommen til at ringe. Ordre kan også sendes pr. mail

​Ms2solution ApS

Stationsmestervej 172

9200 Aalborg SV​

Tlf.: +45 28 92 84 28

Send en mail
CVR: 28666012