​​Nyheder

Januar 2017: ms2solution flytter

ms2solution er flyttet til kontorfællesskabet -Aalborgkontoret, Stationsmestervej 172, Aalborg SV.

​Her sidder i forvejen 3 spændende virksomheder:

- ABNI Communications

- TEJG, Grafisk design

- IlumGade, Business Mentor

Dette med forhåbning om stadig udvikling af virksomheden.​

August 2013: Ny SOAPON

ms2solution har fået 3PART i Århus til at redesigne SOAPON. Dermed har 3PART lavet designet på alle ms2solution's produkter. Se andre spændende designs på deres hjemmeside www.3part.dk Dispenseren i den gamle SOAPON er udgået og det samme gør sæbepatronen.

For at kunne servicere eksisterende kunder, har ms2solution et kæmpe lager af de gamle patroner og kan derfor levere et godt stykke tid endnu. ms2solution har oplevet mange positive tilbagemeldinger omkring sæben, og får derfor denne type på de nye patroner i eget navn.

Da der dermed kan købes ind i større mængder kommer der en besparelse på sæben. ms2solution vil gerne belønne de loyale kunder og give denne besparelse videre.

De gamle kunder svigtes selvfølgelig ikke, så med en aftale om levering af sæbe, vil det være muligt at købe den nye model billigt.

Marts 2017: Flyttesalg - MUDOFF

ms2solution er flyttet til kontorfællesskabet Aalborgkontoret, som har adresse Stationsmestervej 172, Aalborg SV. Der mangler dog lidt lager plads og vil derfor gerne tilbyde 2 Demo MUDOFF med stativ for 

10.000 kr/stk + moms. Jeg har også en del harpiksfjerner der normalt koster 450 kr/ks til 250 krIks (3x5 Liter)

​April 2015: Betalingssystem til PIXOFF

​ms2solution kan nu tilbyde PIXOFF sammen med et betalingssystem, så brugerne betaler for den tid de bruger ved maskinen. Betalingsboksen er blot en tilføjelse og kan monteres før strømforsyningen på eksisterende maskiner. Dette kan være med til at finansiere maskinen og på sigt lægge endnu et overskud til besparelsen på bolde og rengøring. Betalingssystemet koster 3.000 kr + moms

Pixoff​

Hungária​

​Português

​Pycckий

Svensk

Norsk

Kontakt os

​Du er altid velkommen til at ringe. Ordre kan også sendes pr. mail

​Ms2solution ApS

Stationsmestervej 172

9200 Aalborg SV​

Tlf.: +45 28 92 84 28

Send en mail
CVR: 28666012